Pinklady Body Perfection Review, Besarkan Payudara Dengan Cepat!

 
 
Sebelum Mommy explain lebih lanjut, Mommy nak tanya awak yang tgh baca post ni, ada tak mengalami salah satu daripada masalah wanita macam kt bawah ni?

πŸ’” payudara kendur atas faktor penuaan atau menyusu anak
πŸ’” payudara tidak tegang walaupun besar
πŸ’” saiz payudara kecil macam kanak2
πŸ’” bentuk badan tidak menarik
πŸ’” terlalu gemuk, atau terlalu kurus
πŸ’” faraj longgar tidak mampu memuaskan suami
πŸ’” senggugut teruk setiap kali datang bulan
πŸ’” keputihan yang sangat kronik
πŸ’” faraj berbau hanyir
πŸ’” rambut gugur yang tidak terkawal
πŸ’” masalah jerawat dan jeragat, kulit tidak halus
πŸ’” mood swing, mudah marah terutamanya bila datang bulan
πŸ’” period tidak sekata
πŸ’” dah cuba banyak produk, tapi kurang berpuas hati?
πŸ’” Suami dah mula buat perangai?
πŸ’” Suami hajat nak pasang lain?
πŸ’” Atau masih bujang, lelaki tak pandang?
πŸ’” Tak lama lagi nak nikah? Badan still macam Mak Limah?
Kalau awak jawab YA untuk salah satu masalah yang Mommy sebut kat atas ni,

TERUSKAN BACAAN..



AWAK ADA DEKAT TEMPAT YANG BETUL!

Mommy akan kongsikan produk yang PALING BERKESAN untuk selesaikan masalah awak tu!


Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk wanita yang ingin kekal dalam:



😍MENCANTIKKAN diri
😍MEMBESARKAN payudara
😍MENGETATKAN miss V
😍MENGHILANGKAN keputihan
😍MENGHALUSKAN kulit
😍MERAWAT senggugut
😍MELEBATKAN rambut
😍MENGEMBALIKAN dara remaja
Hanya dengan mengamalkan supplement PINKLADY BODY PERFECTION!!

PINKLADY BODY PERFECTION satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik.
Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah.

PINKLADY BODY PERFECTION berfungsi untuk mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih cantik, menarik dan lebih berkeyakinan tinggi.
Dengan herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon. Kulit makin cantik dan gebu bila amalkan PINKLADY BODY PERFECTION. 2 minggu penggunaannya dah boleh nampak kesan tau!

PINKLADY BODY PERFECTION boleh bantu untuk buatkan para suami tak nak lepas tangan isteri walaupun lepas 10 tahun dah kahwin okaayy!

Klik SINI untuk WhatsApp Kami Sekarang!

Jom tengok apa kata Tasha
Finalists Miss Pinklady
Season 1

PINKLADY BODY PERFECTION is an All-In-One Beauty Supplement!
Sebagai seorang wanita yang normal, apa sebenarnya yang kita mahukan?
Mommy boleh kata semua wanita sangat sangat sangat nak kan 3 benda kat bawah ni:
300000

UNIT PINKLADY TELAH DIJUAL SEJAK DARI TAHUN 2018!
PINKLADY BODY PERFECTION adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit atau kebaikan, antara benefit PINKLADY:
 
❀️ Menambah cupsize payudara
❀️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❀️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❀️ Mengurangkan keputihan yang kronik
❀️ Mengurangkan jerawat dan jeragat
❀️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❀️ Memantapkan punggung
❀️ Menurunkan berat badan
❀️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❀️ Mengurangkan stress
❀️ Mengurangkan keguguran rambut
❀️ Melebatkan kembali rambut
❀️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❀️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❀️ Mengurangkan risiko cancer
❀️ Melambatkan menopause
❀️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❀️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❀️ Menambah volume susu ibu
❀️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❀️ Membantu meningkatkan libido wanita
*Disclaimer: Kesan terhadap lain-lain individu mungkin berbeza, kesan yang dipaparkan adalah berdasarkan testimoni daripada pengguna sedia ada*
JOM TENGOK ANTARA TESTIMONY PENGGUNA PINKLADY YANG DAH CUBA, DAN BERHASIL!
Nak tengok lagi banyak testimony pengguna PINKLADY? Klik bawah ni!

TESTIMONY PINKLADY
Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan PINKLADY terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan tubuh badan yang akan buatkan pasangan awak TERMIMPI-MIMPI kan awak tiap-tiap hari!
1fenugreek1

Fenugreek (HALBA)

1yam2

Mexican Wild Yam

1oat-grass3

Oat Grass

1kelp4

Pacific Kelp

PINKLADY BODY PERFECTION adalah produk ALL-IN-ONE!

Kenapa Mommy kata ALL-IN-ONE? haaaa, ni sebabnye!
 
Punyalah banyak benefit PINKLADY ni kalau nak kira kos awak beli produk-produk lain:

SENARAI HARGA UNTUK PRODUK ASAS WANITA:
πŸ’° HILANGKAN JERAWAT - RM60 πŸ’Έ
πŸ’° HILANGKAN PARUT JERAGAT - RM50 πŸ’Έ
πŸ’° LICINKAN KULIT JADI GEBU GEBAS - RM120 πŸ’Έ
πŸ’° MANTAPKAN PAYUDARA - RM160 πŸ’Έ
πŸ’° HILANGKAN PERIOD PAIN - RM100 πŸ’Έ
πŸ’° STABILKAN HORMON - RM150 πŸ’Έ
πŸ’° SUPPLEMENT UNTUK TAMBAH TENAGA - RM150 πŸ’Έ
πŸ’° PRODUK KURUS BADAN - RM180 πŸ’Έ

Tak habis lagi list produk, Total dah RM970 sayang! Dekat RM1000 tu!
Untuk segala mak nenek produk yang kita kena beli tu!! 😱😱😱

NAK KE DENGAN 1 PRODUK JE, AWAK BOLEH COVER HARGA RM1000 NI?

MESTI LA NAK!

 

Apa yang ada dalam pakej 1 botol PINKLADY BODY PERFECTION?


❀️ 1 botol PINKLADY mengandungi 60 biji capsule
❀️ 1 leather box exclusive PINKLADY
❀️ 1 kotak cover PINKLADY
❀️ PERCUMA 1 botol PINKLADY FRAGRANCE MIST
❀️ PERCUMA postage seluruh Malaysia
 

EXPORT PINKLADY

16

FAKTA PINKLADY:
PINKLADY merupakan produk quality import dari Malaysia yang telahpun dipasarkan di 16 buah negara seluruh dunia!
 
 

Berapakah harga PINKLADY ?


PINKLADY BODY PERFECTION, ALL-IN-ONE beauty supplement yang boleh:

JIMATKAN RM1000 yang kita biasa spend dekat macam-macam produk tu,
Buatkan suami tak lepas tangan walaupun dah 10 tahun kahwin!
Bagi teruna sado dekat luar sana menjeling2 je kt awak dara perawan hot meletops!
Buatkan awak dapat bentuk badan idaman macam supermodel!
Bagi macam-macam lagi kebaikan dalam 1 botol je!


HARGA PASARAN PINKLADY BODY PERFECTION..

RM340.00



TAKDE PROMOSI KE??
TEKAN DEKAT BAWAH NI SEKARANG UNTUK HARGA PROMOSI!

KLIK SINI UNTUK HARGA PROMOSI
 

JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!

Lebih dari 5,000,000 wanita sangat berpuashati dengan kesan positif selama mengamalkan supplement PINKLADYℒ️.
Kini giliran ANDA pula menjadi Super Model Miss PINKLADYℒ️

DAPATKAN FREE GIFT ISTIMEWA DARI KAMI

JOM CEPAT GRAB PINKLADY SELAGI STOCK MASIH ADA!

 

SOALAN-SOALAN LAZIM BERKENAAN PINKLADY BODY PERFECTION

1Sebotol ada berapa kapsul?
Satu botol ada 60 biji. Berbaloi dan jimat. Boleh tahan sebulan lebih.
2Cara consume macam mana?
Cara consume mudah ja, ambil 2 biji kapsul selepas sarapan dan ketika period stop kejap consume pinklady. Time period ni hormon tak stabil, rugi ja makan pinklady.
3Waktu paling baik untuk consume Pink Lady?
Sejam lepas sarapan, sebab waktu ni badan tengah fresh dan hormon tengah cantik. So Pink Lady senang bertindak balas dengan badan.
4Kalau bleeding, boleh ke consume pink lady?
Jangan consume dulu, pergi jumpa doktor dan check. TakutΒ² bleeding tu ada kaitan dengan jangkitan.
5Menyusu badan boleh tak consume Pink Lady?
Boleh tapi saya suggest selepas baby dah start makan solid food.
6Selain daripada besarkan breast & punggung, apa lagi manfaat lain yang ada pada Pink Lady?
Benefit lain Pink Lady:
- Hilangkan jerawat/jeragat
- Atasi masalah rambut gugur
- Stabilkan kitaran period
- Atasi masalah senggugut
- Tingkatkan nafsu hubungan intim
- Ketatkan vagina
- Seimbangkan berat badan
7PinkLady ada kolagen tak?
-Tiada Vitamin C
-Tiada Collagen
-Tiada Steroid Hormon
-100% herba organic
8Kalau payudara dah sedia besar, boleh jugak ke consume pink lady?
Boleh. Pinklady bagi pembesaran secara semulajadi. Sebab pinklady bukannya pil hormon yg buat besar secara boosting. Saiz breast akan jadi ideal mengikut kesesuaian saiz badan. Jika dah sedia besar dia akan restructure breast supaya lebih firm dan curvy.
9Kenapa wanita mengandung tidak boleh consume pink lady?
Pinklady mengandungi manjakani yang berfungsi untuk menguatkan dan mengetatkan otot vagina. Takut nanti baby tak jumpa jalan keluar pulak.
10Tiroid boleh tak consume pinklady?
Tiada masalah pesakit tiriod untuk consume pinklady sebab pinklady tiada bahan aktif, tiada steroid dan tiada sebatian protein.
11Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis dan jantung boleh consume pinklady ke?
Tidak disarankan consume pinklady. Teruskan saja makan ubat hospital.
12Saya underweight.. boleh ke saya makan pinklady?
Pinklady ni bukan ubat kurus tau. Fungsi utama pinklady ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri so secara automatik yang gemuk boleh jadi kurus dan yang kurus kering boleh jadi berisi. Cukup 6 bulan sis boleh ucapkan selamat tinggal kat badan sis yang ala2 makcik bawang tu.
13Kenapa saya makan pinklady period saya lambat?
Pinklady kaya dengan acid tannic dan tidak akan ganggu period. Malah pinklady dapat menstabilkan period.

9 faktor utama kenapa period lambat:
1) perubahan berat badan mendadak
2) stress
3) sakit (demam dll)
4) perubahan rutin (cth: pindah umah, tukar shift kerje, dll)
5) pertambahan aktiviti fizikal
6) pra-menopause
7) ambil pil perancang
8) ambil pil kurus
9) mengandung
14Saya breastfeed dan bayi saya ada G6PD. Boleh ke saya makan Pinklady?
Tidak disarankan makan pinklady. Setiap pengidap G6PD ade level enzyme deficit level berlainan. Kita tidak tahu samada level dia high or low. Walaupun dalam pinklady tiada sebatian protein, substance yang bagi effect kat sel maybe akan ada effect kepada pengidap G6PD.
15Berapa lama boleh nampak result?
Result adalah berbeza bagi setiap individu bergantung pada hormon dan umur masing-masing. Ada yang nampak kesan serta merta dan ada yang nampak kesan selepas 2 minggu. Tapi kalau sis nak hasil yang tiptop, saya suggest amalkan pinklady selama 6 bulan dan puff!!! Lalu melimpah ke ladang gandum.

Bila consume pinklady, amalkan 3 perkara ni:
1) Clean Diet elakkan fast food, junk food, caffein dan air gas
2) Gaya hidup aktif
3) Banyak minum air masak/mineral
16Produk ni dari mana dan ada kelulusan ke?
Produk pinklady ni Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP.

100% diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan organik.

PINKLADY telah diluluskan oleh Biro Farmaseutikal, Kementerian Kesihatan Malaysia (No. KKM: MAL18056050TC)

PINKLADY juga telah disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (No. Sijil Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/1045-11/2010)
17Umur berapa boleh ambil Pinklady?
Pinklady sesuai untuk semua peringkat umur, sejak dari akil baligh, sehinggalah ke menopause.
18Menopause boleh makan pinklady?
Boleh sangat. Ada customer yang datang haid balik lepas consume Pinklady secara konsisten!
19Macam mana nak jadi ahli?
Jika anda berminat untuk jual atau guna sendiri PINKLADY dengan HARGA Reseller, sila tekan link ini untuk daftar secara PERCUMA

Klik SINI untuk daftar

Comments are closed.